Tjäna pengar på Facebook via Loggershut.com. Läs mer om hur du kan börja tjäna pengar i denna sektion.

Hur man tjänar pengar på Facebook

Börja med att skapa så-kallad påverkare profil på Loggershut.com. Det gör du på hemsidans startsida. Din Facebook profil kommer bedömas av Loggershut.com innan du får godkänt och kan bli kontaktad av företag som vill använda dig för att göra reklam på Facebook.

Tex, kan du gå med på ett avtal med företaget där du antingen räknar en summa per klick (CPC – cost per click) eller per konversation (CPA – cost per action). De flesta företag väljer CPC. Om företaget betalar dig 2SEK per klick kommer du få 200SEK när du har generat 100 klickningar från ditt Facebook upplägg till företagets hemsida.

I detta scenario är det inte möjligt för dig att helt enkelt klicka på reklamen ett antal gånger själv eftersom företaget kommer ge dig en unik internetadress (url) som mäter vilken IP-adress du använder.

Ett annat sett att tjäna pengar är att komma överens med företaget om att du får en lön beroende på hur många gillningar du får eller beroende på hur många följare du har på din Facebook profil.

Hur får jag mer följare på Facebook?

Du kan få mer följare på Facebook genom att vara ihärdig. Det betyder att du konstant gör nya upplägg, motiverar dina följare att kommentera på dina upplägg och svarar på vad dina följare skriver till dig.

Om du har ett hyggligt antal aktiva följare ökar chansen att ett företag tar kontakt med dig så att du kan tjäna pengar. Fokusera inte på att tjäna pengar direkt, fokusera istället på att bygga upp en stark Facebook profil. Om du gör detta blir det lättare för dig att tjäna pengar på Facebook i det långa loppet.

Bra idéer för Facebook upplägg

En bra ide för ett Facebook upplägg är att inkludera en video. I videon kan du berätta för dina följare om ett företags produkt. En oskriven regel är att ha med både för och nackdelar för produkten men kom ihåg att diskutera innehållet i upplägget med företaget innan du gör en video om deras produkt.

Det är också en bra ide att ha en bra uppfattning om vilken kvalité videon sak vara upplagd i. Det är möjligt att spela in HD med din mobil och kom ihåg att även ljudet måste vara av bra kvalité. Du kan också fråga företaget om du redigera videon eller inte innan du lägger upp den.

Om du skapar produkt foton eller en serie av foton försök att inkludera en rolig synvinkel som kommer generera ett visst intresse hos dina följare på Facebook. Du är experten på dina följare men företaget som vill samarbeta med dig kanske också har några idéer. Detta gör det möjligt för dig att tjäna pengar på reklam.

Efter att du gjort ett bra upplägg på Facebook kan du(förutom att ladda upp det i ditt eget flöde) ladda upp det i relevanta Facebook grupper. Försäkra dig om att ditt upplägg inte liknar spam utan istället tillför värde till gruppen.

Om du vill börja tjäna pengar på Facebook nu, klicka är för att: