Loggershut är en hemsida för: influencer marknadsföring. Influencers marknadsföring hänvisar till hur företag använder påverkare eller "influencers" för att påverka åsikterna hos sina följare. Genom Loggershut kan företag och influencers snabbt hitta varandra.

Influencers hittar man allmänt på sociala medier såsom: Instagram, Youtube, Snapchat, Twitter och Facebook, men även på bloggar där influencers typiskt skriver mer ingående om en produkt, ett ämne eller en tjänst.

För företag är influencers marknadsföring en av de viktigaste kanalerna för reklam som företag att få en hög nivå av trovärdighet när ett budskap ska  kommuniceras genom influencers till sina följare. Som en allmän regel kan denna höga nivå av trovärdighet inte erhållas genom traditionella metoder för reklam.

Fördelarna med Loggershut

Allt sker online så när meddelanden skickas till publik, tittare och läsare är de mer benägna att bli mer motiverade att göra ett köp, vilket är anledningen till att många företag idag allokera en allt större del av sina ekonomiska resurser till denna typ av reklam jämfört med tidigare.

Utmaningen för nya influencers eller påverkare är att det kan vara svårt att tjäna pengar innan antalet fans är otroligt stort och större marknadsbolag kontaktar sociala medier redan i början.

Utmaningen för ett företag, om de inte använder Loggershut, är att det kan vara svårt att hitta influencers (påverkare) som inte redan har blivit för dyra, samt förmågan att sätta en professionell dialog. Om du inte tar vara på en hemsida som denna, kommer du som ett företag du tendera att ha frustrerande och tidskrävande erfarenheter som innebär tillfällen då du försöker ta kontakt med en influencer eller påverkare. Hur som heslt, Loggershut är lösningen som en genväg och som en garanti för kvalitet, eftersom alla medieprofiler genomgår kvalitetbaserad screening.

Kvalitetskontroll

Innan en influencer eller påverkare kan bli en del av  nätverket på Loggershut, kommer sociala media profiler och hemsidor som ägs av denna influencern att undersökas noggrant. Detta säkerställer att återstående influencers eller påverkare upplever en hög grad av förtroende när du kommunicerar med företag.

I förhållande till företag, är den klara fördelen att du inte behöver kontakta tio influencers i hopp om att  bara en influencer gör ett bra jobb av reklam för företagets tjänster och produkter.

Dessutom har företagen möjligheten att meddela Loggershut om kommunikation med en influencer inte går så smidigt som förväntat. Det finns inga extra kostnader i samband med den här tjänsten så detta är en del av de tjänster, som vi erbjuder företag som abonnenter, som garanterar en hög nivå av kvalitet.

Datasäkerhet

Företagetet Loggershut drivs med en hög grad av säkerhet och följer bland andra lagar, europeiska GDPR förordningen, som du kan läsa mer om här.

Abonnemang

Aktuella priser vid varje given tidpunkt som visas på första sidan eller på översikt av priser på hemsidan: Loggershut.se

Regler och villkor för företags-abonnemang diskuteras här.

Kontakt

Loggershut är ett danskt företag och kundsupport erbjuds på följande språk; danska och engelska.

Huvudkontor:

Loggershut

Klintevej 12

7100 Vejle Danmark

E-post: support-se@loggershut.com

Telefon: +45 5373 9696

Kundservice: Frågor och svar